Centrul Medical Unirea, achizitie de un milion de euro in Bacau

Postat la 18 decembrie 2009 73 afişări

Centrul Medical Unirea a achizitionat o participatie majoritara la Centru de Investigatii Medicale Bacau, in cadrul celei mai mari achizitii din tara de pana acum.

"Bacaul este un oras important in Moldova, cu resurse economice semnificative si influenta in judetele vecine, vizat de mai multa vreme in planul nostru de extindere la nivel local. Lucram de mai multi ani cu CIM Bacau pentru a oferi sevicii arondatilor nostri din zona. Ne dorim sa lucram impreuna in beneficiul pacientilor din Bacau si al clientilor nostri corporate carora dorim sa le oferim servicii medicale integrate la cel mai inalt standard", a declarat Sergiu Negut, director executiv CMU.

Centrul de Investigatii Medicale - Bacau a fost prima clinica privata din zona Moldova care a oferit in 2003 servicii de tomografie computerizata (CT), iar in anul 2009 a investit major in echipamentele de imagistica prin achizitionarea unui RMN si a unui CT de ultima generatie.

CMU Bacau se adreseaza pacientilor persoane fizice si angajatilor persoanelor juridice, prin oferirea unor servicii precum: investigatii paraclinice (analize medicale de laborator, imagistica - RMN si CT, osteodensitometrie, ecografie, electrocardiografie, spirometrie, audiometrie, etc), investigatii clinice pe specialitati, balneo-fizio-terapie, medicina muncii, transport sanitar (ambulante), precum si suport in intocmirea documentatiilor specifice (siguranta auto, fise auto). Clinica are in derulare contracte cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate dar si cu majoritatea spitalelor locale, pentru efectuarea investigatiilor paraclinice. CMU Bacau poate acoperi nevoile de servicii medicale de sanatate pentru locuitorii din Bacau, dar si din judetele invecinate precum: Vaslui, Neamt si Vrancea.

Clinica CMU Bacau are o echipa de 50 de angajati, medici specialisti in: medicina generala, medicina interna, imagistica, neurologie, cardiologie, balneofizioterapie, pneumofiziologie si medicina de familie. Pentru medicina muncii si siguranta circulatiei se fac si investigatii de chirurgie generala, oftalmologie, orl si psihologie.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/centrul-medical-unirea-achizitie-de-un-milion-de-euro-in-bacau-5189230
5189230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.