Cele mai spectaculoase catedrale din lume - GALERIE FOTO

Autor: Roxana Cristea Postat la 14 aprilie 2011 575 afişări

Catedralele au unele dintre cele mai frumoase si uimitoare structuri arhitecturale ale lumii, scrie site-ul top10hell.com. Daca vrei sa ai parte de o priveliste mai putin obisnuita de Paste sau la slujba de duminica, atunci mergi sa vizitezi una din aceste cladiri.

Atunci cand vine vorba de renovare sau de constructia unei noi catedrale, crestinii doneaza sume importante de bani. Astazi, in lumea intreaga sunt o multime de biserici, construite atat in stil antic cat si modern. O astfel de cladire poate fi construita si in 50 de ani, potrivit analistililor. Spre exemplu, biserica Sagrada Familia, care este situata in Barcelona, se afla in constructie inca din anul 1882, finalizarea acesteia fiind preconizata pentru anul 2026.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
catedrale,
coloane,
picturi
/actualitate/cele-mai-spectaculoase-catedrale-din-lume-galerie-foto-8156726
8156726
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.