Cele mai populare destinatii pentru bautorii de bere

Autor: Ioana Mihai Postat la 09 decembrie 2010 37 afişări

Praga, Amsterdam si Berlin sunt destinatiile preferate din Europa pentru bautorii de bere, conform unui studiu realizat recent de SABMiller, unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial. Studiul s-a desfasurat in 12 tari si 20% dintre respondenti au declarat ca Praga se afla in varful listei in ce priveste destinatiile preferate pentru a bea o bere.

Britanicii sunt cei carora le place in mod deosebit sa faca cinste, 82% dintre ei declarand ca fac acest lucru, de trei ori mai mult decat germanii, care prefera sa plateasca doar pentru ei insisi.Sefii britanici sunt printre cei mai sociabili si generosi din Europa, in timp ce managerii francezi se plaseaza la polul opus, iesind cel mai rar la o bere impreuna cu angajatii.

Femeile britanice cred cu tarie in egalitatea dintre sexe si considera ca la o intalnire cheltuielile trebuie impartite.Nigel Fairbrass de la SABMiller spune ca "nu e nicio surpriza ca Praga este cea mai cautata destinatie de catre europeni pentru o halba de bere. Republica Ceha produce unele dintre cele mai bune beri din lume si este locul de origine pentru Pilsner. La fel de interesant este ca britanicii nu cred ca Londra poate fi surclasata la capitolul bere."

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bere,
destinatii,
bautori,
Praga,
Amsterdam
/actualitate/cele-mai-populare-destinatii-pentru-bautorii-de-bere-7797796
7797796
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.