Cele mai mari economii ale lumii au de refinanţat în acest an 7.600 miliarde dolari, în contul datoriilor

Postat la 03 ianuarie 2012 6 afişări

Cele mai mari economii ale lumii, ţările G7 şi BRIC, au de refinanţat în acest an 7.600 miliarde de dolari în contul obligaţiunilor şi titlurilor de stat pe cale să ajungă la maturitate, iar cele mai multe se vor confrunta cu creşterea costurilor de finanţare, potrivit unei analize Bloomberg.

Cel mai mult are de plată Japonia, cu peste 3.000 miliarde de dolari, urmată de SUA, cu 2.800 miliarde de dolari. Suma totală care trebuie refinanţată de ţările G7 (SUA, Japonia, Marea Britanie, Germania, Franţa, Italia şi Canada) şi BRIC (Brazilia, Rusia, India şi China - cele mai mari economii emergente) a crescut astfel de la 7.400 miliarde de dolari la începutul anului trecut.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
refinantare,
datorii,
sume
/actualitate/cele-mai-mari-economii-ale-lumii-au-de-refinantat-in-acest-an-7-600-miliarde-dolari-in-contul-datoriilor-9122223
9122223
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.