Cele mai comice momente din istoria Top Gear (VIDEO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 26 august 2011 114 afişări

Emisiunea Top Gear a debutat în anii ’70, ca un program local produs de BBC Birmingham şi a devenit în scurt timp cel mai popular show auto din lume.

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May au declarat că Top Gear a devenit un fenomen global, motiv pentru care Top Gear este şi cea mai descărcată în mod ilegal emisiune auto din lume.

Potrivit dailymail.co.uk, Top Gear are o audienţă la nivel global de peste 360 de milioane de oameni din mai mult de 100 de ţări. Show-ul a cucerit lumea prin umorul britanic al prezentatorilor, dar şi prin dedicaţie.

Unul dintre episoadele cele mai comice din cadrul emisiunii este acela în care Stunt Man a încercat să bată recordul mondial la o cascadorie auto. Stunt Man a apărut pentru prima dată în cadrul emisiunii Top Gear în primul episod din cea de-a 11-a serie, în anul 2008. Scopul acestuia a fost să depăşească recordul mondial, sărind cu o maşină peste o altă grămadă de maşini.

Cei de la Top Gear au decis să utilizeze un Austin Allegro, o maşină despre care May spune că "este mai aerodinamică atunci când merge cu spatele decât atunci când merge cu faţa". Acest record nu exista până atunci, aşa că Stunt Man a intrat în cartea recordurilor încă de la prima sa apariţie în emisiune.


GALERIA VIDEO - IN PAGINA URMATOARE ->>>>>>>>>>>>>>>>>>

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Top Gear,
emisiuni,
momente comice
/actualitate/cele-mai-comice-momente-din-istoria-top-gear-video-8657619
8657619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.