Cele mai banoase joburi part-time pe care le poti gasi

Postat la 20 octombrie 2009 33 afişări

Cei mai avantajati de sistemul locurilor de munca part-time sunt cei care lucreaza in domeniul IT, ale caror venituri pot creste cu pana la 2.000 de euro pe luna.

Desi posturile cu jumatate de norma au fost primele restructurate pe timp de criza, iar companiile cu probleme se concentreaza pe angajatii full time, se mai gasesc si joburi din care se pot scoate bani frumosi, pentru suplimentarea veniturilor. "Salariile mici sunt singurul motiv pentru care angajatii cauta venituri suplimentare. Cei mai tentati de un al doilea job sunt tinerii, salariile lor fiind in general insuficiente chiar si pentru cheltuieli elementare precum chiria si intretinerea. Al doilea job este pentru multi o chestiune de supravietuire, si nu o optiune", a declarat pentru Gandul Daniel Stan, asistent de vanzari in cadrul companiei Lugera&Makler si membru al HR Club.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
joburi,
part-time,
criza,
venituri,
tendinte,
IT
/actualitate/cele-mai-banoase-joburi-part-time-pe-care-le-poti-gasi-5015457
5015457
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.