Cele mai aglomerate aeroporturi din lume vazute din satelit

Autor: Roxana Cristea Postat la 26 iulie 2011 162 afişări

Milioane de pasageri trec anual prin cele mai aglomerate aeroporturi din lume, iar sumedenia de piste intersectate, pentru ca mai multe avioane sa poata decola si ateriza fara probleme in acelasi timp, creeaza forme ciudate care se pot vedea doar din satelit.

Aeroportul Interenational din Denver, Aeroportul din Frankfurt, Aeroportul International din Dallas si Aeroportul Charles de Gaulle din Paris sunt doar cateva dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, conform businessinsider.com. Anul trecut, cel mai aglomerat aeroport din lume a fost Beijing Capital, cu peste 73,9 de milioane de calatori.

Cel mai bun aeroport din lume se afla la Hong Kong, potrivit unui raport publicat de compania SkyTrax, care a interogat peste 11 milioane de oameni care calatoresc frecvent. Aeroportul, care a fost construit acum 13 ani a fost cel mai aglomerat din lume acum doi ani si are parte de renovari aproape in fiecare an. In perioada urmatoare aeroportul va dispune de inca 20 de noi porti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
satelit,
aglomerare,
aeroporturi,
/actualitate/cele-mai-aglomerate-aeroporturi-din-lume-vazute-din-satelit-8525571
8525571
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.