CEL.ro intră pe piaţa asigurărilor RCA începând cu luna martie

Postat la 28 martie 2017 84 afişări

CEL.ro, magazinul online gestionat de compania Corsar Online, pune la dispoziţia clienţilor, începând cu luna martie, o platformă de calcul şi emitere a asigurărilor RCA, care compară în timp real ofertele tuturor companiilor de asigurări, potrivit unui comunicat emis marţi de companie.

CEL.ro intră pe piaţa asigurărilor RCA începând cu luna martie

Clienţii site-ului CEL.ro pot compara ofertele puse la dispoziţie de asiguratori, iar achiziţia unei poliţe RCA se face printr-o comandă online. Asigurarea este trimisă în format electronic pe adresa de email a clientului şi ulterior este livrată, gratuit, în termen de 24 de ore prin firmele de curierat cu care colaborează retailerul, precizează compania.

În primele luni din momentul lansării acestui serviciu, magazinul online şi-a propus să vândă 600 de RCA-uri, urmând ca în urmatoarele şase luni să ajungă la 5.000 de poliţe încheiate.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.