Oana Pellea: „NU! Problema ordonantei 13 NU este ca a fost abordata incorect (asa cum sustine PSD.) NU! Problema ordonantei 13 este ca NU trebuia sa existe

Postat la 27 martie 2017 62 afişări

Cei de la PSD repetă non-stop că Ordonanţa a fost doar o problemă de comunicare şi nu una de fond. Pentru ei era bine că se eliberau corupţii din puşcărie dar problema a fost că s-a dat noaptea târziu.

Oana Pellea: „NU! Problema ordonantei 13 NU este ca a fost abordata incorect (asa cum sustine PSD.) NU! Problema ordonantei 13 este ca NU trebuia sa existe

Chiar şi ministrul Justiţiei a minţit în Parlament că sute de mii de români au ieşit în stradă doar pentru că s-a dat noaptea târziu în rest sunt de acord cu prevederile Ordonanţei.

Pe Facebook, actriţa Oana Pellea a scris: „NU! Problema ordonantei 13 NU este ca a fost abordata incorect (asa cum sustine PSD.) NU! Problema ordonantei 13 este ca NU trebuia sa existe ! Eu nu am iesit in Pta Victoriei doar pentru ca a fost adoptata noaptea pe furis. Am iesit sa protestez imoptriva fondului Ordonantei 13 si felului in care a fost adoptata!

Ministrul Justiţiei,Tudorel Toader, a spus la Bruxelles că ”Ordonanţa de Urgenţă în sine nu a fost o problemă. Problema a fost poate de procedură: când şi cum a fost adoptată. Societatea a reacţionat la faptul că Ordonanţa a fost adoptată la 10-11 seara, ceea ce-i foarte adevărat şi foarte nefiresc.

Numai că Guvernul putea să lase Ordonanţa să intre în vigoare în ziua în care a fost publicată în Monitorul Oficial. Guvernul a dat un termen de zece zile pentru ca Ordonanţa să intre în vigoare, de unde personal am bănuit mai degrabă o lipsă de abilitate în tehnica legislativă, decât un gând de a legifera în fapt de seară””.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.