Cel puţin 21 de morţi în Mexic, prins între o furtună tropicală şi un uragan

Postat la 16 septembrie 2013 39 afişări

Cel puţin 21 de persoane au murit, iar alte peste 8.000 au fost evacuate din cauza intemperiilor provocate de furtuna tropicală Manuel, venind dinspre Oceanul Pacific, în timp ce de uraganul Ingrid, din Golful Mexic, era aşteptat cu înfrigurare în statul Tamaulipas, unde urmează să ajungă luni dimineaţa.

Cel puţin 21 de morţi în Mexic, prins între o furtună tropicală şi un uragan

 Ploile torenţiale, inundaţiile şi alunecările de teren provocate de furtuna Manuel, cea mai sângeroasă de până în prezent cu 21 de victime, au cauzat moartea a 14 persoane în statul Guerrero (sud) şi altor şapte persoane în statele Puebla şi Hidalgo (centru), potrivit autorităţilor locale.

Ploi torenţiale s-au abătut duminică asupra celei mai mari părţi a ţării, din cauza efectelor combinate ale furtunii tropicale Manuel, pe coasta de la Pacific, şi uraganului Ingrid, din Golful Mexic, a anunţat Serviciul Meteorologic Naţional (SMN).

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-putin-21-de-morti-in-mexic-prins-intre-o-furtuna-tropicala-si-un-uragan-11338493
11338493
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.