Cel mai nou trend în materie de tatuaje

Postat la 28 martie 2016 365 afişări

Tot mai mulţi oameni aleg să-şi înegrească o porţiune a corpului, fie că vorbim de mâini, de picioare, stomac sau spate, potrivit Daily Mail. Tatuajele din acest trend se numesc "blackout", iar la început au fost folosite pentru a acoperi anumite tatuaje, dar acum au devenit o modă în sine.

Potrivit Discovery, tatuajele datează de acum peste 5.000 de ani. Cel mai vechi tatuaj uman descoperit până acum este pe o mumie care are 5.300 de ani - Oetzi, cunoscut şi ca Omul Gheturilor. Şi tatuajele penetrează doar 3-5 straturi de piele, iar cei care le realizează le fac mai mult după ce simt, fără să vadă prea clar ce lucrează din cauza sângelui, a cernelii şi a echipamentului.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-nou-trend-in-materie-de-tatuaje-15161661
15161661
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.