Cel mai negru coşmar al taximetriştilor a dat lovitura finală! Uber a redus tarifele şi va fi mai IEFTIN decât cu taxiul!

Postat la 31 august 2016 1066 afişări

Compania americană Uber, specializată în furnizarea unui serviciu de transport alternativ taxiurilor...

Cel mai negru coşmar al taximetriştilor a dat lovitura finală! Uber a redus tarifele şi va fi mai IEFTIN decât cu taxiul!

Reducerea tarifelor vine la scurt timp după ce piaţa locală a intrat şi start-up-ul estonian Taxify, care le pune de asemenea la dispoziţie utilizatorilor de smartphone-uri o aplicaţie mobilă prin care pot comanda un taxi sau o maşină privată. Spre deosebire de Uber, Taxify nu are o politică de tarif dinamic.

 

Întrebaţi dacă reducerea tarifelor vine ca urmare a intensificării competiţiei pe piaţa locală, reprezentanţii Uber România au precizat că măsura a fost luată pentru a creşte gradul de utilizare a serviciilor oferite şi pentru a-şi majora veniturile. „Putem monitoriza în timp real cererea şi oferta pe platformă şi ajustăm în permanentă preţurile pentru a încuraja cererea şi pentru a creşte veniturile. Aşa cum am făcut şi în aprilie.”

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
reducere,
tarif,
serviciu,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.