Cel mai mare transfer din istoria Ligii I. Cât dă Tottenham pentru fundaşul stelist Chiricheş

Autor: Leila Bolat Postat la 25 august 2013 218 afişări

Managerul FC Steaua, Mihai Stoica, a declarat, sâmbătă seară, la Digi Sport, că gruparea bucureşteană îl transferă pe fotbalistul Vlad Chiricheş la Tottenham în schimbul sumei de 9,5 milioane de euro.

Cel mai mare transfer din istoria Ligii I. Cât dă Tottenham pentru fundaşul stelist Chiricheş

Tehnicianul Laurenţiu Reghecampf, a anunţat, sâmbătă, după meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 2-2, că gruparea bucureşteană şi Tottenham s-au înţeles în privinţa transferului lui Vlad Chiricheş la clubul din Anglia.

"Starea lui Chiri este bună. S-au înţeles cluburile pentru transferul lui. Mă bucur foarte mult pentru el. I-am spus să aibă răbdare şi încredere. Sper ca el să ne ajute marţi seară, dacă va fi, bineînţeles, sănătos. Clubul a luat mulţi bani pe el şi sunt sigur că va ajunge la o echipă şi mai mare. Nu pot să spun suma pentru care s-a transferat, dar este una foarte mare. El va rămâne în istoria acestui club, dacă vom reuşi să calificăm echipa în grupele Champions League", a spus Reghecampf.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
STOICA,
CHIRICHEŞ
/actualitate/cel-mai-mare-transfer-din-istoria-ligii-i-cat-da-tottenham-pentru-fundasul-stelist-chiriches-11270338
11270338
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.