Cel mai calic milionar. Câştigă 220.000 de euro pe lună, dar nu a vrut să plătească ore suplimentare bonei şi a preferat să se judece cu ea

Postat la 26 iunie 2019 1898 afişări

Cel mai calic milionar. Câştigă 220.000 de euro pe lună, dar nu a vrut să plătească ore suplimentare bonei şi a preferat să se judece cu ea

Fotbalistul Riyad Mahrez a fost obligat de un judecător să plătească 4.000 de euro unei bone pe care o angajase, dar căreia nu îi plătise orele suplimentare.

 

Catalina Miraflores, din Filipine, a lucrat pentru starul lui Manchester City timp de cinci luni, câştigând 15 euro pe oră. Mahrez i-a plătit salariul de bază cu o întârziere de două săptămâni.

 

Deşi stătea mult peste program, uneori chiar şi 10-11 ore pe zi, ea nu a primit banii promişi pentru aceste ore suplimentare şi pentru alte cheltuieli.

 

Femeia i-a dat în judecată pe Mahrez şi pe soţia acestuia, iar judecătorul i-a dat dreptate, oblingându-l pe fotbalist să îi achite toate orele lucrate şi despăgubiri în valoare de 175 de euro.

 

Riyad Mahrez s-a transferat de la Leicester City la campioana Angliei, Manchester City, pentru suma de 60 de milioane de lire sterline. El câştigă un salariu săptămânal de aproximativ 220.000 de euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.