Cel mai bun “job” din lume. Primesti 18.000 de dolari ca sa stai in pat, fara sa faci nimic

Postat la 23 septembrie 2013 1145 afişări

NASA a anuntat ca este in cautare de voluntari dispusi sa stea in pat timp de 70 de zile, “job” pentru care vor fi recompensati cu 18.000 de dolari, scrie revista americana Forbes.

 Cel mai bun “job” din lume. Primesti 18.000 de dolari ca sa stai in pat, fara sa faci nimic

 In decursul celor 70 de zile, subiectii pot juca jocuri pe telefon, sa citeasca, sa stea pe retelele de socializare, sa urmeze cursuri online si chiar sa isi vada in continuare de job, daca pot lucra de acasa.

Iar, pe langa bani, recompensa poate fi si una spirituala. Peste cativa ani, cand astronautii vor ateriza pe Marte, participantii la teste pot spune ca au avut si ei o contributie in cucerirea spatiului. Totul e sa nu se ridice din pat.

“Subiectii pot privi asta ca pe un mod de a ajuta. In acest fel chiar vom ajuta astronautii sa isi mentina sanatatea, cat timp se afla in spatiu”, spune doctorul Roni Cromwell, unul dintre conducatorii studiului.

Cititi mai multe pe www.incont.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-bun-job-din-lume-primesti-18-000-de-dolari-ca-sa-stai-in-pat-fara-sa-faci-nimic-11381100
11381100
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.