Cel mai bogat arab a rupt legăturile cu Forbes, din cauza unei dispute privind topul miliardarilor

Postat la 05 martie 2013 18 afişări

Prinţul Alwaleed bin Talal, cel mai bogat om din lumea arabă, a anunţat că a "rupt legăturile" cu echipa care se ocupă de lista miliardarilor publicată de revista Forbes, acuzând utilizarea unei metode incorecte de evaluare a averilor, cu înclinaţie împotriva investitorilor din Orientul Mijlociu.

Cel mai bogat arab a rupt legăturile cu Forbes, din cauza unei dispute privind topul miliardarilor

 Forbes evaluează averea Prinţului Alwaleed la 20 miliarde de dolari, în urcare cu 2 miliarde de dolari în ultimul an, clasândul pe locul 26 în topul celor mai bogaţi oameni din lume în 2013, publicat luni.

Prinţul Alwaleed bin Talal deţine 95% din acţiunile grupului Kingdom Holding Company, înregistrat în Arabia Saudită, cu afaceri diversificate, de la hoteluri de lux la o participaţie importantă la Twitter.

Kingdom Holding Company denunţă într-un comunicat că Forbes ar utiliza o metodă incorectă de evaluare a averilor, cu o înclinaţie împotriva oamenilor de afaceri din Orientul Mijlociu. Compania nu a precizat la cât evaluează averea Prinţului Alwaleed.

Un purtător de cuvânt al Forbes, citat de Financial Times, susţine că investitorul saudit îşi evaluează averea la 29,6 miliarde de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
forbes,
legaturi,
miliardari,
cauza,
rupere,
top
/actualitate/cel-mai-bogat-arab-a-rupt-legaturile-cu-forbes-din-cauza-unei-dispute-privind-topul-miliardarilor-10637553
10637553
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.