Cel mai activ broker de pe Bursa listeaza un fond pentru amatorii de investitii in aur

Postat la 08 noiembrie 2010 21 afişări

Razvan Pasol si firma de brokeraj Intercapital Invest, pe care o conduce, au reusit anul acesta ceea ce nu au facut marile banci de pe Bursa - sa intermedieze singura listare a unei companii noi (BVB) si sa deruleze singurele oferte publice initiale din ultimii doi ani, cele ale fondurilor OTP WiseRO, OTP Green Energy si iFond Financial.

Intercapital se pregateste sa lanseze saptamana aceasta a doua oferta publica din 2010, propunand investitorilor de la Bursa sa participe la constituirea unui nou fond de investitii, iFond Gold, care va avea plasamente cu expunere pe aur sau actiuni ale companiilor din domeniu.

Investitorii vor putea subscrie la iFond Gold incepand de marti, 7 noiembrie, cand urmeaza sa fie lansata oferta publica.

Mai mult pe www.zf.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cel-mai-activ-broker-de-pe-bursa-listeaza-un-fond-pentru-amatorii-de-investitii-in-aur-7698954
7698954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.