Cei mai importanti traficanti de etnobotanice din Bucuresti, eliberati din arest

Postat la 20 aprilie 2011 16 afişări

Cei mai importanti traficanti de substante etnobotanice din Capitala, arestati in urma cu o saptamana, au fost eliberati, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti apreciind ca nu prezinta pericol social, ei putand fi cercetati de DIICOT in stare de libertate.

Membrii gruparii de traficanti aduceau drogurile din China, Spania si Franta, iar in urma perchezitiilor politistilor Brigazii Antidrog si a procurorilor Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), care au avut loc in 11 aprilie, in Bucuresti si Galati, au fost ridicate mai multe kilograme de substante de tip "etnobotanic" si bunuri folosite la portionarea si ambalarea stupefiantelor. Potrivit Politiei Romane, in urma perchezitiilor la domiciliile celor 20 de membri ai gruparii de traficanti si la firmele prin care erau vandute drogurile au fost ridicate mai multe kilograme de substante tip "etnobotanic" ce urmeaza sa fie analizate in laboratorul central de analiza a drogurilor din cadrul IGPR, precum si bunuri folosite la portionarea si ambalarea drogurilor. De asemenea, anchetatorii au sigilat mai multe societati comerciale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cei-mai-importanti-traficanti-de-etnobotanice-din-bucuresti-eliberati-din-arest-8175494
8175494
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.