Cei mai bogati oameni de media din lume (GALERIE FOTO)

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 12 martie 2011 40 afişări

Au construit averi de miliarde de dolari din companii media. Rupert Murdoch sau Michael Bloomberg sunt doar cativa dintre cei mai bogati oameni de media din lume.

In clasamentul primilor zece miliardari din media ai lumii nu s-au calificat nume cunoscute precum Steven Spielberg, Oprah Winfrey sau Ted Turner, dar nici averile lor de zeci sau sute de milioane de dolari nu sunt de ignorat, scrie BusinessInsider.

De fapt, cei mai multi dintre miliardarii din media, care se numara de altfel si printre cei mai bogati oameni din lume potrivit clasamentului anual al revistei americane Forbes, nu sunt persoane foarte cunoscute.

Sursa:businessinsider.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bogati,
oameni,
miliarde
/actualitate/cei-mai-bogati-oameni-de-media-din-lume-galerie-foto-8054614
8054614
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.