Cei mai bine platiti jucatori de fotbal in 2010 - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 31 ianuarie 2011 53 afişări

Real Madrid are trei jucatori in primii zece din topul celor mai bine platiti jucatori de fotbal, conform unui studiu realizat de agentia de marketing portugheza Futebol Finance. Barcelona, Chelsea, Manchester City sunt echipele de fotbal care au in acest top cate doi jucatori.

Cel mai prost platit (daca se poate spune asa) jucator de fotbal raportat la rezultatele obtinute este, probabil, Wayne Rooney - care a marcat in ultimele momente din Premier League in Liga Campionilor.

Conform Futebol Finance, primii zece din varful listei de 50 de fotbalisti superplatiti castiga impreuna 84,4 milioane de lire sterline, adica aproape 100 de milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fotbal,
jucatori,
bani,
salarii,
Barcelona,
Chelsea,
Manchester
/actualitate/cei-mai-bine-platiti-jucatori-de-fotbal-in-2010-galerie-foto-7935213
7935213
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.