CEC Bank lanseaza o campanie promotionala la creditele de refinantare

Postat la 16 martie 2011 24 afişări

CEC Bank a lansat o campanie promotionala la creditele de refinantare in lei pentru persoanele fizice, valabila pentru toate cererile de credit inregistrate in perioada 14 martie – 31 mai 2011.

Campania este destinata tuturor persoanelor fizice, inclusiv clientilor actuali ai bancii, care au in derulare credite de consum si/sau credite de investitii imobiliare, atat in lei, cat si in alte valute, cu conditia ca cel putin unul dintre creditele ce vor face obiectul refinantarii sa fi fost acordat cu cel putin 3 ani in urma.

Creditul de refinantare garantat cu ipoteca are o perioada de creditare extinsa pana la 35 ani, comparativ cu perioada anterioara de maximum 30 ani. Comisionul lunar de administrare a creditului este zero in primul an, iar pentru cel de-al doilea an va fi redus la jumatate fata de standard, avand valoarea de 0,05%, respectiv 0,02% pentru clientii care primesc salariul in cont deschis la CEC Bank. Banca nu percepe comision de analiza a dosarului sau de rambursare anticipata.

Noile dobanzi practicate de banca pentru creditele ce fac obiectul campaniei sunt: 6,9% fixa in primul an; ROBOR 3M + 3% dupa primul an. Perioada de gratie la rata creditului este de maximum 12 luni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-lanseaza-o-campanie-promotionala-la-creditele-de-refinantare-8067857
8067857
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.