CEC Bank da internet banking gratis pentru IMM-urile care iau credite prin programul Kogalniceanu

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 08 martie 2012 50 afişări

CEC Bank lanseaza o campanie promotionala pentru liniile de credit oferite prin programul guvernamental Mihail Kogalniceanu, prin care pentru IMM-urile care contracteaza credite incepand cu 5 martie, contravaloarea abonamentului la serviciul de Internet Banking CEConline va fi zero pana la data de 31 decembrie 2012.

In prezent, valoarea abonamentului lunar este de 10 lei.

Pana in prezent, CEC Bank a aprobat in cadrul programului de finantare Mihail Kogalniceanu credite in valoare de peste 10 milioane de lei, a anuntat Radu Gratian Ghetea, presedintele CEC Bank.

Scopul programului Mihail Kogalniceanu este acordarea unor facilitati de subventionare partiala a dobanzilor si, dupa caz, de garantare de catre stat, pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii, in vederea suplinirii nevoilor de lichiditate pe termen de un an pentru desfasurarea activitatilor, cu posibilitatea prelungirii in conditiile legii, fara a depasi durata programului (2011-2013).

Clientii eligibili pentru aceste finantari sunt operatorii economici care se incadreaza in categoria intreprinderilor mici si mijlocii, conform prevederilor Legii nr. 346/2004 privind stimularea infiintarii si dezvoltarii IMM, cu modificarile si completarile ulterioare. Creditele beneficiaza de garantia emisa de FNGCIMM ce va acoperi maximum 80% din valoarea creditului acordat, dar nu mai mult de 100.000 lei.

Clientii CEC Bank beneficiaza de consultanta gratuita in ceea ce priveste pregatirea documentatiei de obtinere a creditului.

CEC Bank, a cincea banca din sistem dupa valoarea activelor (21,4 miliarde de lei la sfarsitul lunii septembrie 2011), are un capital social de peste un miliard de lei. In decembrie, Parlamentul a aprobat posibilitatea capitalizarii profitului CEC din anii anteriori, pentru a consolida capacitatea bancii de a sustine creditarea in economie, in conditiile in care bancile cu capital strain se confrunta cu limitari ale surselor de finantare.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cec-bank-da-internet-banking-gratis-pentru-imm-urile-care-iau-credite-prin-programul-kogalniceanu-9380733
9380733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.