Cea mai nouă găselniţă a comercianţilor, cardul cu reduceri pe viaţă

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 16 februarie 2016 228 afişări

Reţeaua de magazine de bricolaj Praktiker lansează cardul de fidelitate Blue sau Gold, cu care clienţii pot beneficia pe viaţă de preţuri speciale, discount-uri şi chiar cadouri atât pentru ei, cât şi pentru casă.

Cea mai nouă găselniţă a comercianţilor, cardul cu reduceri pe viaţă

Cardul este valabil pe viaţă şi se obţine gratuit, atât online, cât şi în magazinele Praktiker.

Beneficiile pe care le oferă cardul de fidelitate: vouchere de 5% pe viaţă, oferte exclusive (produse cu reduceri de pana la 20%), acces la un cont online pentru fiecare posesor de card, posibilitatea de a ajunge la reduceri permanente de 10% direct la casa de marcat

“Praktiker este un brand cu tradiţie, care se bucură de un grad mare de notorietate şi credibilitate în rândul românilor. Am creat special acest card de fidelitate pentru clienţii Praktiker, pe care îi răsplătim pe viaţă cu reduceri, promoţii, cadouri”, a declarat Mirela Ochiana, marketing manager al Praktiker Romania.

Clienţii trebuie să prezinte cardul la fiecare achiziţie pentru a acumula cumparaturi. Când valoarea cumpărăturilor cu cardul atinge pragul de 3000 de lei, cumulat în ultimele 12 luni, clienţii vor beneficia de un voucher în valoare de 5% reducere. Din acel moment, la fiecare cumpărătură ulterioară clienţii Praktiker vor putea utiliza discount-ul de 5% din valoarea bonului fiscal de la ultima achiziţie efectuată.

Pentru a intra în posesia cardului clienţii pot aplica gratuit pe site-ul www.praktiker.ro sau pot solicita informaţii în orice magazin al reţelei.

Lanţul Praktiker are, in 24 de orase din tara, 28 magazine pe rafturile cărora se găsessc 40.000 de produse.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-noua-gaselnita-a-comerciantilor-cardul-cu-reduceri-pe-viata-15076959
15076959
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.