Cea mai nesigură companie aeriană: aproape toţi piloţii vor anchete legate de siguranţa zborurilor

Postat la 19 august 2013 7082 afişări

Piloţii operatorului low-cost Ryanair au îngrijorări în privinţa modului în care compania abordează tema siguranţei, arată un studiu citat de CNN si preluat de cotidianul Ziarul Financiar.

Cea mai nesigură companie aeriană: aproape toţi piloţii vor anchete legate de siguranţa zborurilor

Piloţii operatorului low-cost Ryanair au îngrijorări în privinţa modului în care compania abordează tema siguranţei, arată un studiu citat de CNN, scrie Ziarul Financiar.

Dintre cei peste o mie de capitani de zbor si prim ofiteri ai Ryanair care au participat la studiu (adica peste o treime din numarul total de piloti ai companiei), 89% cred ca firma nu are o politica a sigurantei deschisa si transparenta, in timp ce 67% spun ca nu se simt in largul lor sa raporteze intern probleme de acest gen.

Mai mult, 94% dintre intervievati considera ca autoritatile ar trebui sa efectueze anchete asupra normelor de siguranta din companie.

În România, Ryanair operează zboruri de la Târgu Mureş şi Constanţa înspre Bruxelles, Pisa şi Milano. 

Citiţi care este poziţia companiei Ryanair pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-nesigura-companie-aeriana-aproape-toti-pilotii-vor-anchete-legate-de-siguranta-zborurilor-11259005
11259005
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.