Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului, de 35.000 de euro lunar, a fost plătită

Postat la 19 octombrie 2016 253 afişări

Agenţia Judeţeană de Prestaţii Sociale Sibiu a efectuat plata celei mai mari indemnizaţii de creştere a copilului din ţară, de aproximativ 35.000 de euro lunar, banii urmând să intre în contul beneficiarului, miercuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Cea mai mare indemnizaţie pentru creşterea copilului, de 35.000 de euro lunar, a fost plătită

Întrebat dacă plata indemnizaţiei de creştere a copilului, suspendată la începutul lunii septembrie pentru reverificarea veniturilor şi despre care Ministerul Muncii a anunţat că este cea mai mare din ţară, directorul Agenţiei Judeţene de Prestaţii Sociale Sibiu, Ioan Boţa, a confirmat corespondentului MEDIAFAX că banii au intrat, cel mai probabil, în cont,

"Conform legii, s-a efectuat plata la zi a indemnizaţiei de creştere a copilului în cursul zilei de marţi, iar probabil astăzi (n.r. miercuri) acest beneficiar urmează să aibă banii în cont”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Ioan Boţa, directorul AJPIS Sibiu.

Agenţia Naţională de Prestaţii Sociale a suspendat temporar indemnizaţia de creştere a copilului, în cazul unui beneficiar din judeţul Sibiu, pentru efectuarea unor verificări ale veniturilor declarate.

Bărbatul care încasează cea mai mare indemnizaţie de creştere a copilului din România a depus cererea în luna iulie şi ar fi trebuit să primească banii începând cu luna august.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.