Cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume a fost deschisă în India de compania Samsung

Postat la 13 iulie 2018 231 afişări

Samsung are acum cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume. Aceasta a fost deschisă în oraşul Noida din India, planul fiind ca noua fabrică să dubleze numărul de dispozitive pe care compania le produce. Desigur, aici nu vor fi realizate exclusiv smartphone-uri, ci şi alte dispozitive inteligente şi chiar electrocasnice în viitor. Având în vedere că cererea de dispozitive a început să scadă în restul lumii, India pare să fie o piaţă „de viitor”.

Cea mai mare fabrică de smartphone-uri din lume a fost deschisă în India de compania Samsung

Fabrica din Noida ar trebui să crească numărul de dispozitive mobile Samsung de la 67 de milioane în prezent la 120 de milioane. Deja aproximativ 10% din producţia de dispozitive ale companiei coreene era realizată în India într-o altă fabrică, mult mai mică. Cu această ocazie, numărul de unităţi produse s-ar putea dubla în următorii trei ani. Fabrica nu este o mişcare strategică doar pentru acces mai uşor la piaţa din India, ci va asigura şi costuri mai mici pentru livrarea de dispozitive în ţările din jur.

Citiţi mai multe pe go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.