Cea mai importantă realizare a Gabrielei Firea ca primar

Postat la 23 iunie 2017 165 afişări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a prezentat, vineri, alături de primarii celor şase sectoare , un raport al activităţii primului an de mandat, precizând drept cea mai mare realizarea a sa deblocarea a zeci de şantiere de pe raza Bucureştiului.

Cea mai importantă realizare a Gabrielei Firea ca primar

Gabriela Firea a precizat că administraţia Capitalei a avut, în primul an de mandat, două direcţii principale de acţiune, respectiv deblocarea proiectelor importante pentru Bucureşti şi reformarea structurii administrative a Primăriei.

Astfel, au fost puse bazele Holdingului Municipal „Bucuresti – capitală europeană”, alcătuit din 21 de societăţi comerciale pe acţiuni, deţinute integral de municipalitate, care vor presta servicii de calitate mai bună, la preţuri mai mici.

Citeşte continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.