Cea mai importantă expulzare de când Hollande a devenit preşedintele Franţei: Aproximativ 240 de romi, trimişi înapoi în România

Postat la 09 august 2012 8 afişări

Aproximativ 240 de cetăţeni români de etnie romă au fost expulzaţi, joi, din Franţa, cu un avion care a decolat de la aeroportul din Lyon, anunţă reprezentanţii unor asociaţii umanitare.

Jean-Philippe, un activist pentru drepturile romilor, a precizat că 240 de persoane au fost transportate la aeroportul Saint-Exupéry din Lyon, aceasta fiind cea mai importantă expulzare de la începutul anului şi de la începerea mandatului preşedintelui socialist François Hollande. Oficiul francez pentru Imigraţie şi Integrare (OFII) nu a comunicat numărul exact al românilor repatriaţi.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hollande,
expulzari,
romi,
romania,
franta
/actualitate/cea-mai-importanta-expulzare-de-cand-hollande-a-devenit-presedintele-frantei-aproximativ-240-de-romi-trimisi-inapoi-in-romania-9935387
9935387
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.