Cea mai dură iarnă de la izbucnirea crizei economice aduce în Grecia un val de violenţă extremă

Autor: Bogdan Cojocaru Postat la 15 ianuarie 2013 10 afişări

În Grecia, ţară care a surprins prin violenţa protestelor antiausteritate, cea mai grea iarnă de la izbucnirea crizei economice a adus un val de acte teroriste care au ţintit sediile principalelor partide politice şi mai mulţi ziarişti cunoscuţi, scrie presa internaţională.

În Grecia, ţară care a surprins prin violenţa protestelor antiausteritate, cea mai grea iarnă de la izbucnirea crizei economice a adus un val de acte teroriste care au ţintit sediile principalelor partide politice şi mai mulţi ziarişti cunoscuţi, scrie presa internaţională. Sediul central din Atena al partidului Noua Democraţie a fost atacat ieri dimineaţă cu focuri de armă de asalt Kalashnikov. Unul dintre gloanţe a spulberat fereastra unui birou folosit câteodată de premierul Antonis Samaras. Acesta nu se găsea însă în birou în momentul atacului, scrie Kathimerini.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cea-mai-dura-iarna-de-la-izbucnirea-crizei-economice-aduce-in-grecia-un-val-de-violenta-extrema-10467733
10467733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.