Ce voiam să fiu, ce am ajuns. Astăzi, Elena Pap, director regional Up Group (România, Moldova, Bulgaria, Grecia şi Serbia)

Autor: Ioana Matei Postat la 29 august 2022 346 afişări

Ce voiam să fiu, ce am ajuns. Astăzi, Elena Pap, director regional Up Group (România, Moldova, Bulgaria, Grecia şi Serbia)

În perioada verii, Business MAGAZIN i-a trimis  pe executivii din România într-o călătorie în timp şi i-a provocat la un exerciţiu de imaginaţie. I-am întrebat ce îşi doreau să devină în copilărie/adolescenţă şi cum cred că ar fi fost viaţa lor într-o astfel de ipostază. Redăm, în ediţiile ce urmează ale revistei, răspunsurile ce continuă să vină pe adresa redacţiei.

„În copilărie, visul meu era să devin profesor. Dintotdeauna am pus un mare accent pe educaţie şi pe dezvoltare continuă, atât în ceea ce mă priveşte, cât şi când vine vorba de oamenii din jurul meu. Visurile nu se îndeplinesc întotdeauna aşa cum credem noi sau aşa cum ne imaginăm când încolţeşte ideea în mintea inocentă de copii. Uneori, însă, realitatea ajunge să ne demonstreze că, deşi poate nu pare, aspiraţiile iniţiale ne ghidează parcursul profesional. M-am bucurat când am realizat că îmi trăiesc visul de a fi formator, facilitator de cunoştinţe, iniţiator de idei, folosind dialogul şi cooperarea în relaţia cu cei cu care interacţionez. Formatorul este cel care orientează şi stimulează curiozitatea naturală şi interesul spontan pentru descoperire, îndrumă şi încurajează, dezvoltă şi conturează destine. Am norocul să coordonez o companie cu o echipă inovatoare. Alături de colegii mei – ne străduim zi de zi să facem tot ce ne stă în putere să fim un sprijin real atât pentru companiile client, beneficiarii de avantaje extrasalariale (tichete de masă, tichete cadou, vouchere de vacanţă, tichete culturale etc.), cât şi pentru partenerii noştri, comercianţii. Reuşim mereu să găsim noi moduri în care să oferim beneficii relevante pentru angajaţii care primesc de la angajatori acces la aceste produse (platforma de beneficii flexibile, Up MultiBeneficii), dar şi să identificăm cauze care fac o diferenţă pozitivă în societatea românească. Consider că doar cu răbdare, empatie şi un spirit al curiozităţii viu putem să evoluăm şi să devenim mai buni. Acesta este scopul suprem al educaţiei, în opinia mea.“

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Elena Pap,
Up România

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.