Ce spune ministru Sorin Cîmpeanu despre simulare bacalaureatului

Autor: Andreea Tobias Postat la 23 martie 2021 53 afişări

Ce spune ministru Sorin Cîmpeanu despre simulare bacalaureatului

Proba la alegere a profilului şi specializării din cadrul simulării bacalaureatului se va ţine miercuri în Bucuresti, anunţă ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Întrebat, marţi, dacă miercuri se va ţine proba la alegere de la simulare, Sorin Cîmpeanu a răspuns „da”.

Rata de infectare în Capitală a ajuns, marţi, la 6,22 la mie.

De altfel, ministrul Educaţiei a cerut Ministerului Sănătăţii ca şcolile să se închidă exclusiv în localităţile carantinate.

„Nu accept să se închidă şcolile şi să rămână toate celelalte deschise! Când se intră în carantină, închidem şi şcolile. Până atunci, suntem consecvenţi principiului că şcolile se închid ultimele”, a declarat Cîmpeanu pentru MEDIAFAX.

La rândul său, premierul Florin Cîţu a spus că în acest moment carantina în Bucureşti nu este o opţiune.

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, însă, a nu a exclus restricţii în plus în Bucureşti: „În acest moment nu vorbim despre carantinare. Dorinţa acestui Guvern este ca de Paşti oamenii să aibă sărbători aşa cum se cuvine, în afara pericolului sau să fie un pericol gestionabil”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cîmpeanu,
simulare,
bac

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.