Ce spune FMI despre propunerea lui Vladescu de a pune impozit progresiv

Postat la 14 iulie 2010 56 afişări

Romania a avut atat cota progresiva de taxare cat si cota unica, insa veniturile la buget nu au crescut la mai mult de 31-32% din Produsul Intern Brut, a declarat pentru Gandul, reprezentantul Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu.

"In acest moment decizia este una politica. Trebuie sa vedem calcule. Nu ma pot pronunta vizavi de un sistem sau altul de impozitare. Romania a avut si cota progresiva si cota unica. Experienta ne-a aratat ca indiferent de sistem, veniturile nu au crescut la mai mult de 31%- 32% din Produsul Intern Brut. E nevoie de o intarire a sistemului de colectare, trebuie intarita administratia", a declarat Tanasescu.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
FMI,
impozit progresiv,
propunere,
Vladescu
/actualitate/ce-spune-fmi-despre-propunerea-lui-vladescu-de-a-pune-impozit-progresiv-6551496
6551496
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.