Ce salariu primeşte un pilot sau o stewardesă de la Tarom

Postat la 07 septembrie 2013 11307 afişări

Fostul director al companiei Tarom, Nicolae Demetriade, spune că pachetul salarial al piloţilor este normal, având în vedere răspunderea mare pe care o are un pilot de avion şi noţiunile pe care trebuie să le stăpânească.

Ce salariu primeşte un pilot sau o stewardesă de la Tarom

Un pilot angajat la Tarom poate câştiga şi 6.000-7.000 de euro, iar veniturile unui însoţitor de bord nu depăşesc cu mult 1.000 de euro lunar, scrie Ziarul Financiar. Compania aeriană de stat are angajaţi între 200 şi 300 de piloţi.  "Un pilot câştigă 6.000-7.000 de euro. O stewardesă câştigă o mie - o mie şi ceva de euro pe lună, dar problema nu este la piloţi şi la însoţitorii de zbor", a explicat Dan Pascariu, preşedintele Consiliului de Administraţie al Tarom, la ZF Live.

Află cum se fac angajările la TAROM şi ce trebuie să ştii ca să obţii un job în aviaţie

Sursa: Ziarul Financiar

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piloti,
tarom,
salariu,
pilot,
avion
/actualitate/ce-salariu-primeste-un-pilot-sau-o-stewardesa-de-la-tarom-11299398
11299398
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.