Ce salariu cere un manager pentru a conduce o companie de stat

Postat la 04 august 2011 90 afişări

Ovidiu Wencz, executivul care a ocupat timp de noua ani functia de director general al producatorului de mezeluri Campofrio, spune ca ar accepta sa preia conducerea unei companii de stat pentru un salariu de cel putin 150.000 de euro pe an (12.500 de euro/luna).

Declaratia lui Wencz vine in conditiile in care reprezentantii FMI au spus ca 15 mari companii de stat, printre care se afla Hidroelectrica sau Nuclearelectrica, trebuie sa aiba management privat. "As accepta sa conduc o companie de stat strict pentru bani, pe un contract de management incheiat cu ajutorul unei firme mari de avocatura, cu obiective clare si pentru o perioada bine stabilita", a spus Weicz.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
management privat,
manager,
salariu,
companii,
stat
/actualitate/ce-salariu-cere-un-manager-pentru-a-conduce-o-companie-de-stat-8568264
8568264
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.