Ce salariu are patriarhul Daniel! Suma uriaşă pe care o câştigă lunar!

Postat la 18 februarie 2021 2433 afişări

Ce salariu are patriarhul Daniel! Suma uriaşă pe care o câştigă lunar!

Multă lume se întreabă cât câştigă pe lună Patriarhul Daniel, şeful Bisericii Ortodoxe Române! Potrivit Capital.ro, acesta ar avea un venit de 23.920 de lei.

După majorările salariale de anul trecut, capul Bisericii Ortodoxe Române are un venit de 23.920 de lei, faţă de 16.600 cât lua înainte, notează Capital.ro

Într-o comparaţie, Klaus Iohannis, preşedintele României, avea salariul de 22.800 de lei, mărit tot din ianuarie 2020 la aproape 25.000 de lei.

Ce salariu are o asistentă în România. Cât câştigă în fiecare lună

Salariile cadrelor medicale au fost majorate în urmă cu doi ani, după ce preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea cu nr. 153/2017, unde sunt precizate remuneraţiile acestora. În continuare, GÂNDUL.RO vă prezintă ce salariu are o asistentă medicală în România. Află suma pe care o câştigă în fiecare lună.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
castigare,
patriarh

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.