Ce măsuri trebuie să ia urgent utilizatorii de Yahoo

Autor: Mediafax Postat la 24 septembrie 2016 77 afişări

După ce datele a circa 500 de milioane de clienţi ai serviciilor Yahoo (nume, adrese de e-mail, numere de telefoane, parole etc.) au fost compromise, specialiştii în securitate cibernetică ai Bitdefender le recomandă utilizatorilor conturilor Yahoo să urmeze câteva sfaturi de securitate.

Ce măsuri trebuie să ia urgent utilizatorii de Yahoo

În primul rând, recomandă specialiştii, „schimbaţi parola contului în cel mai scurt timp şi asiguraţi-vă că folosiţi metode de autentificare în mai mulţi paşi, adăugând parolei clasice, în mecanismul de logare, şi numărul de telefon personal sau întrebări suplimentare de securitate”.

Schimbarea parolei este recomandată pentru toate conturile unde respectiva adresă de e-mail e folosită în procesul de logare. „Este important să nu refolosiţi pe viitor vechea parolă”, avertizează Bitdefender.

Ce măsuri trebuie să ia, urgent, utilizatorii de Yahoo

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
TEHNOLOGIE,
YAHOO,
REŢELE SOCIALE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.