Cum arată cel mai mare lac glaciar din România - GALERIE FOTO

Postat la 23 septembrie 2016 2122 afişări

Acest lac este situat în Parcul Naţional Retezat din Munţii Retezat. Iubitorii de a petrece timpul în sânul naturii, trebuie să viziteze această privelişte măcar o dată în viaţă. Parcul are peste 80 de lacuri glaciare, însă cel mai mare are aproape 10 ha şi este situat la o altitudine de 2 kilometri.

Deci, dacă sunteţi iubitor de drumeţii, mergeţi neapărat în judeţul Hunedoara, unde pământul şi apa se apropie de cer, iar realitatea este una încă neatinsă de om.

Aici se găsesc peste 1200 de specii de plante, dintre care şi floarea de colţ, genţiana, smirdarul, şi animale protejate: marmote, lupi, râşi, capre negre, urşi, mistreţi, căprioare, jderul, cocoşul de munte şi altele, informeazăfinanciarul.ro. Parcul are 20 vârfuri de peste 2000m şi peste 80 lacuri glaciare.

Cititi mai multe pe www.romanibuni.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lac,
crestere,
romania,
munte,
national,
natura,
parc,
timp

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.