Ce făcea Barack Obama cu doar 20 de minute înainte de uciderea lui Osama ben Laden

Postat la 07 noiembrie 2011 10 afişări

Preşedintele american Barack Obama a jucat golf până cu 20 de minute înainte ca Osama ben Laden să fie ucis, susţine un fost membru al comandoului american care a efectuat operaţiunea, Chuck Pfarrer, într-o carte intitulată "SEAL Target Geronimo".

Pfarrer descrie o imagine foarte diferită de fotografia oficială publicată la momentul respectiv şi care îi prezintă pe Obama şi pe consilierii săi în jurul unei mese la Casa Albă, în timp ce urmăresc operaţiunea împotriva lui Osama ben Laden. Pfarrer, citat de Daily Mail, susţine că rolul preşedintelui a fost exagerat şi sugerează că acesta şi-a prelungit suficient de mult partida de golf pentru a se putea distanţa de operaţiune în cazul în care aceasta ar fi mers prost. El susţine, de asemenea, că fotografiile difuzate de Casa Albă nu prezintă momentul în care a fost ucis ben Laden, ci cel în care s-a prăbuşit elicopterul. Cartea afirmă că ben Laden ar fi fost capturat dacă s-ar fi predat şi că echipa SEAL nu a fost trimisă într-o misiune de asasinare. Aceasta oferă, de asemenea, o imagine nouă asupra a ceea ce s-a întâmplat în timpul raidului.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
ucidere,
Osama ben Laden
/actualitate/ce-facea-barack-obama-cu-doar-20-de-minute-inainte-de-uciderea-lui-osama-ben-laden-8948342
8948342
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.