Ce face Zuckerberg cu milioanele câştigate

Autor: Ioana Matei Postat la 19 decembrie 2012 10 afişări

Marck Zuckerberg a postat în urmă cu câteva ore o informaţie pe pagina personală de Facebook prin care anunţa ce se va întâmpla cu o mare parte din banii câştigaţi de el şi soţia lui, Priscilla.

Anunţul pe care l-a făcut Zuckerberg conţine informaţia potrivit căreia a donat o contribuţie de 18 milioane de acţiuni Facebook fundaţiei Sillicon Valley din SUA, în scopul explorării de noi zone în educaţie şi sănătate.

El spune că decizia vine ca urmare a pactului semnat în urmă cu doi ani, "The Giving Pledge" prin care sunt de acord să doneze o parte din banii câştigaţi. Primul proiect în acest sens a fost legat de o reformă a educaţiei numită "Startup: Education" prin care lideri din politică au susţinut un contract inovativ în SUA, deschizând patru noi licee şi 11 şcoli generale.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
facebook,
zuckerberg,
investitii,
fundatii
/actualitate/ce-face-zuckerberg-cu-milioanele-castigate-10401620
10401620
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.