Ce face Garda Financiară cu peste cinci tone de melci confiscaţi

Autor: Razvan Muresan Postat la 07 august 2012 17 afişări

Comisarii Gărzii Financiare Mures au confiscat săptămâna trecută 5.547 kilograme de melci congelaţi, având o valoare totală estimată la 173.895 lei.

În urma verificării documentelor de însoţire a mărfii, comisarii au constatat că societatea comercială beneficiară este declarată inactivă încă din 28 februarie 2012.

"În cadrul monitorizării permanente a tranzacţiilor intracomunitare, comisarii mureşeni ai Gărzii Financiare au identificat un transport de produse alimentare provenite din Austria. În urma verificării documentelor de însoţire a mărfii a reieşit că firma beneficiară a achiziţiei intracomunitare este declarată inactivă ca urmare a încălcării obligaţiei legale de a depune declaraţiile fiscale. Produsele alimentare vor fi valorificate conform prevederilor legale, iar contravaloarea acestora va constitui venit la bugetul de stat", a declarat purtătorul de cuvânt al Gărzii Financiare, Alexandru Cristea.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
melci,
confiscari,
garda financiara,
controale
/actualitate/ce-face-garda-financiara-cu-peste-cinci-tone-de-melci-confiscati-9928539
9928539
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.