Ce decizie a luat reţeaua de sănătate Regina Maria în privinţa IMM-urilor care au abonamente medicale pentru salariaţi încheiate cu compania

Autor: Andra Stroe Postat la 25 martie 2020 85 afişări

Ce decizie a luat reţeaua de sănătate Regina Maria în privinţa IMM-urilor care au abonamente medicale pentru salariaţi încheiate cu compania

Pe fondul sprijinului acordat de tot mai multe companii din piaţă IMM-urilor afectate de răsăpândirea coronavirusului, reţeaua de sănătate Regina Maria a hotărât să ofere acestora posibilitatea de a amâna plata abonamentelor medicale cu două luni. „Nu am uitat propriile provocări întâmpinate pe perioada creşterii şi ştim prea bine care sunt presiunile financiare în perioadele de criza. Vrem să asigurăm continuitatea accesului la servicii medicale pentru angajaţi oricând au nevoie", spun reprezentanţii companiei.

Pentru a beneficia de această facilitate, companiile mici şi mijlocii trebuie să contacteze direct consultanţii companiei dedicaţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.