Ce beneficii au primit angajaţii români în perioada Paştelui

Postat la 08 mai 2016 165 afişări

Cele mai căutate beneficii, alese direct de angajaţii români în perioada sărbătorilor pascale, au fost vacanţele în ţară, tichetele cadou, cursurile de dezvoltare şi de limbi străine, precum şi pachetele la spa şi wellness, potrivit unui studiu efectuat de Benefit Online.

„Am avut un angajat care a cheltuit 6.000 de lei pentru o vacanţă în România, fiind şi cel mai scump beneficiu achiziţionat până acum prin platforma noastră. Totodată, analiza de pe platforma de beneficii arată că circa 40% din angajaţii care primesc bugete lunare de la angajatori îşi păstrează sumele minimum două luni pentru a le cheltui în anumite ocazii speciale, cum este şi perioada Paştelui“, a spus Stelian Bogza, co-fondator al Benefit Online, platforma care le permite angajaţilor să îşi aleagă beneficiile în limitele unui buget stabilit de angajator.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-beneficii-au-primit-angajatii-romani-in-perioada-pastelui-15295037
15295037
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.