Ce AVERE are preotul Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor

Postat la 28 iunie 2017 3938 afişări

Susţinătorii lui Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor, au deschis un cont pentru donaţii, astfel încât acesta să poată beneficia de asistenţa celor mai buni avocaţi, dar mulţi dintre enoriaşi nu ştiu că preotul ar avea, potrivit Ziar de Cluj, opt apartamente situate în unele dintre cele mai bune zone din Cluj. Averea sa este de peste 1,2 milioane de euro.

Ce AVERE are preotul Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor

Averea imobiliară pe care o are Pomohaci la Cluj-Napoca este prezentată de Ziar de Cluj, care a realizat o achetă amplă pe acest subiect. Fiecare dintre apartamentele pe care le are preotul în proprietate fiind localizate exact, iar numele acestuia care figurează de la aviziere nu lasă loc de interpretări.

 

Preotul Cristian Pomohaci are în proprietate opt apartamente, cumpărate direct sau prin interpuşi, în imobile de lux. În total, valoarea acestor propietăţi impobiliare este de peste 1,2 milioane de euro.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
preot,
avere,
acuzatii,
incercare,
minor,
sex,
cluj,
apartamente,
refuz,
ziar

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.