Ce avere are Liviu Luca. Imagini cu domeniul liderului sindical

Postat la 01 aprilie 2011 246 afişări

Succesorul lui Marius Petcu la sefia CNSLR Fratia, Liviu Luca, este de departe unul dintre cei mai bogati lideri sindicali din Romania. Averea lui nu este cunoscuta pentru ca nu a depus declaratiile. Controversat, influent si putred de bogat. Lider al sindicatului Petrom, Liviu Luca (57 de ani) a reusit ca din postura de aparator al drepturilor angajatilor sa-si creeze un adevarat imperiu.

Are 57 de ani, iar din 1990 este presedintele sindicatului Petrom. In tot acest timp, Liviu Luca a reusit sa atraga atentia asupra sa, iar de numele lui s-au legat mai multe scandaluri. Si asta din cauza legaturilor apropiate pe care le-a avut cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vintu si a combinatiilor lor financiare.

Acum, Liviu Luca a primit mandatul colegilor de sindicat pentru a continua activitatea colegului sau, Marius Petcu (55 de ani), aflat in plin scandal de luare de mita. Cu alte cuvinte, fostul lider, acuzat din cauza unor fapte de coruptie, este schimbat cu un altul cel putin la fel de controversat, dar mult mai bogat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Liviu Luca,
domeniu,
casa,
lider sindical
/actualitate/ce-avere-are-liviu-luca-imagini-cu-domeniul-liderului-sindical-8119412
8119412
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.