Ce au cumparat institutiile de stat in 2010: telefoane mobile, laxative, lumanari. Vezi cati bani s-au cheltuit

Postat la 25 ianuarie 2011 56 afişări

Institutii si companii de stat au cumparat anul trecut masini, aparate de aer conditionat, laptopuri, mobilier, telefoane mobile si servicii telecom in valoare de 175 milioane euro, peste nivelul din 2009, la care se adauga cateva milioane lei bugetate de primarii pe fantani arteziene, statui si lumanari.

Contracte in suma cumulata de peste 3,7 milioane lei au fost incheiate si pentru achizitia de hartie xerox, pixuri, dosare, plicuri, bibliorafturi, cartuse toner, CD-uri, apa minerala, indica datele centralizate de MEDIAFAX.

Pe lista companiilor de stat care au incheiat asemenea achizitii se afla astfel si societati cu probleme financiare pentru care Guvernul a fost obligat de catre FMI sa instituie un sistem de monitorizare financiara, precum CFR Calatori si Metrorex.

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-au-cumparat-institutiile-de-stat-in-2010-telefoane-mobile-laxative-lumanari-vezi-cati-bani-s-au-cheltuit-7919768
7919768
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.