Ce afacere de 200 de milioane de dolari vor face Leonardo DiCaprio şi Jeff Bezos

Postat la 01 iulie 2023 103 afişări

Ce afacere de 200 de milioane de dolari vor face Leonardo DiCaprio şi Jeff Bezos

Leonardo DiCaprio şi Jeff Bezos contribuie la lansarea unui fond de 200 de milioane de dolari pentru protejarea Amazon.

Proiectul „Protect Our Planet” îşi propune să să accelereze tranziţia ţării sud-americane către o economie durabilă şi ecologică.

Leonardo Dicaprio s-a implicat în multe mişcări de salvare a mediului şi combatere a crizei climatice. Potrivit unui nou raport, actorul premiat cu Oscar, Leonardo Dicaprio, şi fondatorul Amazon , Jeff Bezos, pun la bataie 200 de milioane de dolari în această provocare care va sprijini extinderea şi gestionarea ariilor protejate şi a teritoriilor indigene din Brazilia, scrie Variety.

Potrivit raportului, banii pe care îi investeşte PoP Challenge vor fi pentru a ajuta Brazilia şi pentru a contribui la lupta împotriva defrişărilor din Amazon.

„Suntem inspiraţi de obiectivele ambiţioase ale Braziliei în ceea ce priveşte protejarea Amazonului, unul dintre cele mai importante locuri pentru viaţa sălbatică de pe planetă, şi suntem încântaţi să putem sprijini aceste eforturi prin intermediul provocării”, a declarat Leonardo Dicaprio în declaraţie.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
leonardo dicaprio

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.