Ce accesorii vrea să cumpere STS, în plin scandal al modului de preluarea a apelurilor la 112

Postat la 22 august 2019 45 afişări

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale (STS) vrea să cumpere, prin licitaţie deschisă, suporturi pentru tablete, în valoarea de 1,7 milioane de lei. Instituţia doreşte să achiziţioneze, până în 2021, un număr maxim de 17.000 suporturi pentru tablete, potrivit anunţului publicat în SEAP.

Ce accesorii vrea să cumpere STS, în plin scandal al modului de preluarea a apelurilor la 112

"Se vor achiziţiona suporturi pentru tablete, necesare pentru îndeplinirea atribuţiilor Serviciului de Telecomunicaţii Speciale. Cantităţile minime şi maxime de suporturi pentru tablete estimate a fi achiziţionate sunt minimum 1.000 buc - maximum 17.000 buc. În cadrul unui singur contract subsecvent se pot achiziţiona minimum 200 buc. - maximum 3.000 buc", se arată în anunţul de participare la procedura de achiziţie publicat de STS pe portalul online al Sistemului Electronic de Achiziţii Publice.

În anunţ sunt estimate şase contracte subsecvente pe parcursul derulării acordului-cadru, după cum urmează: un contract subsecvent în 2019 la semnarea acordului-cadru, trei contracte subsecvente în anul 2020 şi alte două contracte în anul 2021.

"Valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent, determinată pe baza cantităţilor maxime estimate a fi achiziţionate este de 300.000,00 lei fără TVA. Cantităţile de produse menţionate sunt estimate, cantităţile efectiv achiziţionate urmând a fi mai mici sau mai mari în funcţie de nevoile concrete ale instituţiei de la momentul atribuirii contractelor subsecvente şi creditele bugetare alocate cu această destinaţie", potrivit sursei citate.

Contractul de furnizare-cumpărare ar urma să fie încheiat pe 24 de luni, achiziţia fiind finanţată din fonduri bugetare.

"Suportul va asigura fixarea fermă a echipamentului într-o poziţie ergonomică pentru operator. Poziţia tabletei trebuie să fie fermă pe suport, fără a fi necesare ajustări / reglaje de niciun fel pe timpul utilizării de către operator, asigurând totodată o poziţie optimă de operare, nesolicitantă din punct de vedere fizic şi care să asigure o vizibilitate maximă a echipamentului", conform caietului de sarcini al acordului cadru de furnizare a suporturilor pentru tablete.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cumparare,
sts,
accesorii,
apeluri

ALEPH STORY: Cum facem ca cei care termină Podul Iloaiei din Iaşi sau Viaceslav Harnaj din Bucureşti să ajungă să câştige şi ei 2.000 de euro pe lună în agrobusiness? O discuţie cu Cristian Hostiuc, Ziarul Financiar şi Bogdan Nicolae, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.