Ce abilităţi trebuie să aibă un bun agent imobiliar

Autor: Andra Stroe Postat la 30 septembrie 2018 108 afişări

Potrivit reprezentanţilor RE/MAX, lider mondial în Real Estate, printre cele mai importante calităţi pe care trebuie să le aibă un agent imobiliar se numără onestitatea şi integritatea, cunoaşterea procesului de achiziţie, receptivitatea, deţinerea informaţiilor corecte despre piaţa imobiliară, aptitudini de comunicare, dar şi de negociere. Totodată, atât pentru agenţii începători, cât şi pentru seniori, cursurile şi educarea continuă în domeniul imobiliar reprezintă piatra de temelie a agenţilor care vor să se specializeze în această profesie.

Ce abilităţi trebuie să aibă un bun agent imobiliar

„Pe lângă abilităţile standard necesare oricărui agent, un profesionist care activează în domeniu ştie să lucreze eficient, să asculte activ clienţii şi să-şi clădească relaţii de lungă durată. Poate cel mai important, profesioniştii deţin o pasiune sau o motivaţie intrinsecă pentru meseria lor, pe care o alimentează constant cu pregătire continuă şi deschidere către noutăţile din domeniu”, a declarat Răzvan Cuc, preşedinte RE/MAX România.

În ultimul timp reprezentanţii RE/MAX au observat o accentuare a interesului agenţilor pentru educaţie şi profesionalizare, tendinţă care, conform spuselor acestora, se va menţine în următorii cinci ani, în paralel cu o creştere permanentă a numărului de agenţi. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
agenti,
piata imobiliara,
abilitati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.