Ce a aflat Ministerul Mediului Tanczos Barna, după finalizarea rapoartelor despre ursul Arthur

Postat la 11 mai 2021 95 afişări

Ce a aflat Ministerul Mediului Tanczos Barna, după finalizarea rapoartelor despre ursul Arthur

Tanczos Barna,după finalizarea rapoartelor despre ursul Arthur: Prinţul a avut autorizaţie de vânătoare, permis de port-armă

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că au fost finalizate rapoartele întocmite de Garda de Mediu, Agenţia de Protecţia Mediului şi Garda Forestiere, în cazul uciderii ursului Arthur.

Identificarea ursului ucis se va face prin probe ADN. Prinţul Emanuel von und zu Liechtenstein este acuzat de organizaţiile Agent Green din România şi VGT din Austria că a ucis ilegal cel mai mare urs din România.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că au fost finalizate rapoartele întocmite de Garda de Mediu, Agenţia de Protecţia Mediului şi Garda Forestiere, în cazul uciderii ursului Arthur. Acesta spune că documentele au fost trimise la procuratură şi la DNA.

„Ursul a fost recoltat la 22 de zile distanţă de la emiterea acordului de derogare. Timp de trei săptămâni s-a făcut monitorizare şi conform documentelor din dosar seară de seară s-a urmărit modul în care ursul intră în gospădării sau vine aproape de localitate. (...) Recoltarea s-a făcut pe 13 martie. Recoltarea s-a făcut de către un cetăţean străin, cu numele Emanuel... Prinţul, cum se spune. Documentele depuse de către această persoană cu cetăţenie austriacă au fost verificate de Garda Forestieră, a avut autorizaţie de vânătoare, a avut permis de port-armă şi din punctul acesta de vedere legea a fost respectată”, a declarat Tanczos Barna.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
urs,
barna,
finalizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.