Cazul suspiciunii de fraudă la BACALAUREAT: Anchetatorii vor face o nouă percheziţie

Postat la 02 iulie 2013 45 afişări

Anchetatorii vor face, marţi, o nouă percheziţie în cazul suspiciunii de fraudă la bacalaureat, iar la Poliţia Capitalei vor continua audierile, persoanele chemate să dea declaraţii în acest caz nefiind puse sub învinuire, au declarat marţi, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Cazul suspiciunii de fraudă la BACALAUREAT: Anchetatorii vor face o nouă percheziţie

 Potrivit surselor citate, persoanele care urmează să fie audiate la Poliţia Capitalei au fost chemate să dea procurororilor informaţii suplimentare în ancheta în care luni au fost făcute percheziţiile la Liceul "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, pentru suspiciune de fraudare a examenului de bacalaureat.

Sursele citate au mai spus că în cursul zilei de marţi va avea loc o nouă percheziţie în ancheta privind suspiciunile de fraudă la bacalaureat.

Directoarea Liceului "Dimitrie Bolintineanu" din Capitală, Costica Vărzaru, care a fost audiată de procurori la Poliţia Capitalei, fiind suspectată de fapte de corupţie, a fost reţinută, iar marţi va fi dusă la instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru trafic de influenţă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cazul-suspiciunii-de-frauda-la-bacalaureat-anchetatorii-vor-face-o-noua-perchezitie-11065875
11065875
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.